AS BOATS d.o.o.
Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija
T: +386 2 608 41 41
E: info@as-boats.si
Facebook
Youtube
Beneteau
Delphia
Four Winns
Italmar
Rinker
Glastron
Prince
Brig
Suzuki

Rinker 26 QX CC

Dolžina:
7,97 m
Širina:
2,59 m
Ugrez z dvignjeno nogo:
0,55 m
Ugrez s spuščeno nogo:
0,91 m
Izpodriv:
2291 kg
Gorivo:
322 L
Voda:
38 L
Kabine:
1
Ležišča:
2

Rinker 26QX je odlična kombinacija športnega in družinskega čolna za dnevne izlete in hitre skoke v bližnji samoten zaliv, ali pa nekajdnevno križarjenje v dvoje.

V kabini namreč nudi veliko dvojno ležišče in WC, v kokpitu pa vam je na voljo osvežilni kotiček Kopalna ploščad, kokpit in blazina za sončenje so glavni bivalni prostor na čolnu in jim je odmerjeno izjemno veliko prostora.

Na krmi in ob motorju je veliko skladiščnega prostora za športno in drugo opremo. Športna grafika na trupu in privlačna armaturna plošča odražata športni duh čolna, ki vam bo nudil neizmerne užitke v plovbi.

Rinkerjeva novost za modelno leto 2012 je radarski lok, ki ga je možno odslej naročiti s spiska dodatne opreme pri njihovem najbolj prodajnem modelu 246 CC. Radarski lok je priljubljena opcija, saj plovilo deluje večje, kompaktnejše in spominja na večje jahte s komandnim mostičkom. Na radarski lok je možno namestiti seveda radar, prav tako pa še ostalo opremo, kot npr. sidrno luč, reflektor, luči za osvetljitev kokpita, zvočnike in druge dodatke.Lok je možno naročiti v beli barvi ali v barvi trupa plovila.

Rinker 246 CC video