AS BOATS d.o.o.
Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija
T: +386 2 608 41 41
E: info@as-boats.si
Facebook
Youtube
Beneteau
Delphia
Four Winns
Italmar
Rinker
Glastron
Prince
Brig
Suzuki

Prince

AS BOATS d.o.o.

Turnerjeva ulica 2
2313 Fram
Slovenija

T: +386 2 608 41 41
E: info@as-boats.si

O nas

Prince 625 SundeckPlovilo je na zalogi!

Dolžina:
6,25 m
Širina:
2,50 m
Ugrez:
0,40 m
Teža:
790 kg
Največja moč:
250 KS
Nosilnost:
8 oseb
Kabine:
1
Cena (z DDV):
19.500 EUR

Čoln Prince 625 Sundeck združuje dva tipa čolna. Je fisherman in čoln s kabino. Paluba je prostorna in omogoča nemoteno gibanje in sprostor za poležavanje na soncu, pod palubjem pa ponuja kabino z ležiščem za dve osebi. Kabinso okno na premcu daje plovilu moderen in eleganten videz. Kokpit je oblikovan v "L" obliki, prehod na kopalno ploščad je enostaven in ne zahteva prestopa preko sedežnih blazin. Bočni prehodi so široki in varni. Armaturna plošča omogoča vgradnjo večjega GPS ploterja. Prince 625 Sundeck je možno opremiti z izvenkrmnim motorjem do moči 200 KS, za prijetno plovbo pa zadostuje že 100 konjskih moči.

Serijska oprema: volan z volanskim mehanizmom, vodilo sidra, prostor za shranjevanje sidra in vrvi s pokrovom na premcu, privezne bitve (4 kom), ograja iz nerjavečega jekla, kopalna lestev, oblazinjenje kokpita in premca, krmarski školjkasti sedež, krmarska konzola z vetrobranskim steklom in drsnimi vrati, oblazinjena spalna kabina z dvema ležiščema, nepovratni odtoki za vodo...

Plovila Prince so kvalitetna, sodobna in ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. V podjetju As Boats d.o.o. vam čoln Prince lahko opremimo z motorji Suzuki. V naši ponudbi imamo tudi kvalitetne prikolice Poseidon, na katerih boste vaš čoln Prince varno prevažali.