AS BOATS d.o.o.
Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija
T: +386 2 608 41 41
E: info@as-boats.si
Facebook
Youtube
Beneteau
Delphia
Four Winns
Italmar
Rinker
Glastron
Prince
Brig
Suzuki

Four Winns V275

Dolžina:
8,53 m
Širina:
2,8 m
Ugrez:
0,56 m / 1,04 m
Izpodriv:
3.175 - 3.538 kg
Največja moč:
279 kW
Gorivo:
322 l
Voda:
79 l
Kabine:
1
Ležišča:
4

Model V 275 je novost ameriške ladjedelnice Four Winns v razredu Cruiser za leto 2012. Model V 275 ponuja nov dizajn in nove rešitve, ki močno povečujejo udobje v kokpitu in pod palubo.

Plovilo v notranjost nudi premčno sedežno garnituro, ki se zlahka spremeni v posteljo, kuhinjski in sanitarni blok, ter zadnjo kabino, ki je lahko po želji z vrati ločena od salona.

V kokpitu se nahaja dvojni krmarjev sedež, v usnje oblečena armaturna plošča, ter stranski dvosed z naslonjalom. V krmnem delu kokpita je na desni strani sedežna garnitura, ki skupaj z veliko mizo lahko predstavlja tudi udobno ležalno površino. Na levi strani zunanji KUHINJSKI BLOK. Plovilo poleg bogate serijske opreme ponuja bogat seznam dodatne opreme, s katero boste plovilu dali osebni pečat.

Kategorija plovnosti B

Cena plovila zajema - CE certifikat - carinske dajatve - priprava plovila na plovbo - transport do Slovenije

Four Winns je edini proizvajalec plovil, prisoten na našem trgu, ki daje prenosljivo doživljenjsko garancijo na trup vseh svojih plovil. Medtem, ko drugi dajejo doživljenjsko garancijo, ki ni prenosljiva, vi lahko svojega Four Winnsa prodate naslednjemu lastniku skupaj z garancijo, kar bistveno poveča vrednost rabljenega Four Winnsa.

Four Winns V275 video