AS BOATS d.o.o.
Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija
T: +386 2 608 41 41
E: info@as-boats.si
Facebook
Youtube
Beneteau
Delphia
Four Winns
Italmar
Rinker
Glastron
Prince
Brig
Suzuki

Four Winns

Four Winns 458 vista

Four Winns 458 vista

Four Winns je eden največjih in najbolj priznanih ameriških proizvajalcev plovil svojega razreda in kreira smernice v svetu rekreacijskih plovil do 15m.

Je edini proizvajalec plovil prisoten na našem trgu, ki daje prenosljivo doživljenjsko garancijo na trup vseh svojih plovil. Medtem, ko drugi dajejo doživljenjsko garancijo, ki ni prenosljiva, vi lahko svojega Four Winnsa prodate naslednjemu lastniku skupaj z garancijo, kar bistveno poveča vrednost rabljenega Four Winnsa. Doživljenjsko garancijo zagotavlja 16-plasten trup z dodatnimi ojačitvami na bolj obremenjenih mestih, ki je edinstven v svojem razredu.

Patentirana »Stable-Vee®« oblika trupa je inovacija Four Winnsa, ki čoln naredi stabilnejši v zavojih in omogoča plovbo tudi v nemirnejšem vremenu. Four Winns v kombinaciji z evropskimi dizajnerji in v sodelovanju z Mercedesovim design studiem izdeluje ene najbolj elegantnih in hkrati prostorsko izkoriščenih plovil na trgu.

 Če ste oseba, ki v življenju ceni popolnost, eleganco in kvaliteto, po srečanju s Four Winnsom, ne boste več stopili na drug čoln.