AS BOATS d.o.o.
Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija
T: +386 2 608 41 41
E: info@as-boats.si
Facebook
Youtube
Beneteau
Delphia
Four Winns
Italmar
Rinker
Glastron
Prince
Brig
Suzuki

VOJAŠKA NATANČNOST

Gumenjake BRIG razvija in izdeluje tim najboljših bivših vojaških inženirjev aeronavtike v Ukrajini. Po razpadu Sovjetske zveze  je bilo preprosto preiti iz razvijanja vojnih letal v razvoj plovil za prosti čas. Ustanovitelj podjetja, Slava Rodinov in njegov brat, bivši vojaški pilot letala MIG, sta pri proizvodnji plovil v njuni 6.500 m2 veliki tovarni uvedla enako visoke standarde in tehnologijo.

Vsak gumenjak BRIG je ročno izdelan, po najvišjih standardihin in s kontrolo kvalitete vsakega koraka proizvodnje. Uporabljeni so najboljši možni materiali, ki izvirajo iz celega sveta. Vsi čolni dosegajo ali presegajo najnovejše ISO in EEC standardne, reševalni čolni pa izpolnjujejo SOLAS normative.

Gumenjaki BRIG so najbolje prodajani gumenjaki v Evropi, v Avstraliji, na Švedskem in Nizozemskem pa so najbolj prepoznavna in cenjena znamka gumenjakov.

Vrhunska kvaliteta Brig

Prilagajanje potrebam uporabnikov in uvajanje najvišjih standardov kvalitete, je že več kot 20 let Brigovo vodilo pri izdelavi čolnov.

Skozi leta je znamka BRIG med gumenjaki postala ena najprepoznavnejših in iskanih v svetovnem merilu.

Standardi kakovosti

BRIG je del družine z ISO 9001 standardom in vsi modeli dosegajo in presegajo večino Intenacionalnih Marinskih standardov.
Čolne serije RESCUE (reševalni čolni), odlikuje internacionalni SOLAS certifikat, ki jih uvršča v sam vrh svojega segmenta.

Ročna izdelava z uporabo najkvalitetnejših materialov

Vsi Brigi so izdelani iz kvalitetnega 5-plastnega Myrasola s poliestrsko sredico (1100 DTEX in 1680 DTEX) sredico, ki nudi odlično odpornost na UV žarke, ne reagira v stiku z gorivom in ohranja vse svoje karakteristike v temperaturnem območju od -30°C do +60°C. Modeli s trdim poliestrskim dnom, so na voljo tudi s tubusi iz Hypalona, za uporabo v zahtevnejših klimatskih razmerah.

Brigova edinstvenost

Zaključki tubusov vseh Brigov na krmi so posebej oblikovani. Edinstvena oblika podaljša tekalno površino čolna in tako poveča stabilnost in plovne sposobnosti. Iz vidika plovnosti, pri enakih zunanjih dimenzijah, tako pridobite dodatnih 20 centimetrov vodne površine.
Vsi Brigi s trdim poliestrskim dnom imajo posebej oblikovan premčni del trupa, ki kakor britev zareže v valove. Globoki V, ki sega od premca do krme, vam nudi mirnejšo plovbo tudi v nemirnih razmerah.