AS BOATS d.o.o.
Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija
T: +386 2 608 41 41
E: info@as-boats.si
Facebook
Youtube
Beneteau
Delphia
Four Winns
Italmar
Rinker
Glastron
Prince
Brig
Suzuki

Novice

News

Suzuki DF350A

Nov izvenkrmni motor Suzuki DF350A je revolucionaren in inovativen.Na svetovnem tržišču potrebe po izvenkrmnih...

Več

News

As Boats je nov uvoznik za plovila Beneteau

S 1. septembrom je nov uvoznik za Beneteau motorna plovila za Slovenijo podjetje As Boats d.o.o. iz Frama. Kmalu...

Več

News

Nov model: Beneteau Antares 9

Novi Antares 9 OB se ponaša z Airstep® trupom ter maksimalno močjo motorjev do2x200HP. Avtonomija plovila...

Več

News

Izvenkrmni motorji Suzuki

As Boats d.o.o. je nov generalni uvoznik izvenkrmnih motorjev Suzuki

Več

AS BOATS d.o.o.

Turnerjeva ulica 2
2313 Fram
Slovenija

T: +386 2 608 41 41
E: info@as-boats.si

O nas

Italmar

Tovarna Italmar temelji na dvajset letnih izkušnjah v gradnji rekreacijskih plovil.
Družina Dolce je podjetje ustvarila iz ljubezni do navtike in kakor v vseh družinskih podjetjih vlagajo vso svojo dušo in telo.
Plovila Italmar imajo najvišja kakovostna in estetska merila v svojem razredu. Plovila so nepotopljiva zaradi treh neprepustnih komor, ki so vgrajena v prav vsakem modelu. 


Inženirji posvečajo veliko pozornost mehkim linijam, številnim odlagalnim prostorom, kar dela plovila Italmar lepa in udbona.Zaradi svojih inženirjev, je zasnovana postavitev, ki omogoča veliko pozornosti oblikovati predvsem linije so mehke, distribucija natančna prostorov, vse naredi Italmar lepo in udobno.  


Plovila Italmar niso samo lepa, funkcionalna in varna, so tudi enostavna za vzdrževanje, tako da ohranjajo svoje lastnosti in izgled še dolga leta.

Več

AKCIJA: Brig D300 + Suzuki DF5S

Posebna ponudba za nakup v kompletu. Redna cena znaša 2.510,00 EUR, v akciji pa samo 2.130,00 EUR. Izkoristite priložnost, saj je zaloga omejena.

Več

Novo ! Fishermani Prince

Prince 500 Open

Prince 500 Open

Fishermani Prince so odlični čolni za vstop v svet navtike. Ponujajo idealno razmerje med ceno in kvaliteto. Nizozemsko - poljska tovarna izdeluje čolne že od leta 1991. 80% proizvedenih plovil prodajo na zahtevnih evropskih tržiščih - na Nizozemskem in v Nemčiji. Tovarna posebno pozornost posveča detajlom in kvaliteti izdelave, pri tem pa skrbno pazi, da ne preseže stroškov, ki bi po nepotrebnem povečevali ceno čolnov. Čolni Prince so dobavljivi tudi v kombinaciji z vrhunskimi izvenkrmnimi motorji Suzuki. Ponudba v kompletu je še posebej ugodna.

Več

AS boats d.o.o. - navtični trgovina od A do Ž

30. december 2013

Zimski čas je kot nalašč za nakup vseh vrst navtične opreme, pripomočkov, elektronskih dodatkov in instrumentov, saj so spomini na preteklo sezono še sveži. V veliko pomoč je tudi možnost posvetovanja s strokovno usposobljenim osebjem o najboljših rešitvah glede na svoje potrebe in želje.

 V podjetju AS Boats v Framu ponujamo bogato izbiro priznanih blagovnih znamk artiklov za brezskrbno preživljanje časa na vašem plovilu in za vzdrževanje in nego plovila. Naj bodo to rezervni deli, električna oprema in navigacije, bokobrani, vrvi, kozmetika za plovila, pa vse do rešilnih jopičev, smuči, tub ter ostalih pripomočkov za zabavo na vodi. Vse je moč najti na enem mestu.

Čez celo leto so zelo priljubljeni tudi artikli, ki izražajo, da je navtika tudi življenjski stil in strast, ter jih je moč uporabiti kot zanimiva darila ob rojstnih dnevih, obletnicah in raznih drugih priložnostih. Vse to in še marsikaj, kar bo razveselilo vsako navtično dušo, je moč najti v navtični trgovini AS Boats v Framu.