AS BOATS d.o.o.
Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija
T: +386 2 608 41 41
E: info@as-boats.si
Facebook
Youtube
Beneteau
Delphia
Four Winns
Italmar
Rinker
Glastron
Prince
Brig
Suzuki

Novice

News

Suzuki DF350A

Nov izvenkrmni motor Suzuki DF350A je revolucionaren in inovativen.Na svetovnem tržišču potrebe po izvenkrmnih...

Več

News

As Boats je nov uvoznik za plovila Beneteau

S 1. septembrom je nov uvoznik za Beneteau motorna plovila za Slovenijo podjetje As Boats d.o.o. iz Frama. Kmalu...

Več

News

Nov model: Beneteau Antares 9

Novi Antares 9 OB se ponaša z Airstep® trupom ter maksimalno močjo motorjev do2x200HP. Avtonomija plovila...

Več

News

Izvenkrmni motorji Suzuki

As Boats d.o.o. je nov generalni uvoznik izvenkrmnih motorjev Suzuki

Več

AS BOATS d.o.o.

Turnerjeva ulica 2
2313 Fram
Slovenija

T: +386 2 608 41 41
E: info@as-boats.si

O nas

O podjetju

Navtični center As Boats d.o.o. je bil ustanovljen leta 1996. Že začetna vizija podjetja je bila ponudba celovite navtične storitve, od prodaje plovil, menjave staro za novo, servisiranja plovil in motorjev, hramba in prevoz plovil, ter prodaje rezervnih delov in navtične opreme. Danes vam tim strokovno usposobljenih prodajalcev in izučenih serviserjev nudi vse te storitve na najvišji možni ravni in najpomembneje - vse na enem mestu.

Med svetovnimi proizvajalci plovil, smo skrbno izbrali tiste, za katere menimo, da izdelujejo kvalitetna plovila po primerni ceni, obenem pa zagotavljajo dobavo nadomestnih delov in za svojimi proizvodi dejansko stojijo z garancijo. V našem prodajnem salonu vas čaka zmeraj osvežena zaloga novih plovil, zato pridite, otipajte in se namestite v čoln, ki je vam pisan na kožo.

Nakup plovila je šele začetek razburljive pustolovščine. Pri nas se s prodajo skrb za naše kupce šele začne. Z lastnim tovornim vozilom za naše stranke prevažamo plovila na želene lokacije, urejamo registracije plovil, zavarovanja, financiranje, skrbimo pa tudi za najpomembnejšo stvar: servis in popravila. Skozi leta servisiranja plovil našim strankam, se je pojavilo veliko lastnikov čolnov, ki so prav tako želeli izkoristiti naše izkušnje, zato smo vrata servisa odprli za vse. Že 10 let smo tesni partner švedskega Volvo Pente, pooblaščeni smo pa tudi s strani ameriškega giganta Mercury MerCruiser, ter s strani Yamahe in Honde Marine. Servisiramo praktično vse marinske motorje in plovila različnih proizvajalcev. Naš tim redno zaposlenih tehnikov vrši vse vrste servisov, konzervacij ter popravil. Z našim mobilnim servisom izvajamo servise vzdolž celotne jadranske obale.

Vabimo vas, da nas obiščete v naših prostorih v Framu pri Mariboru, kjer vam bomo z veseljem razkazali ene najboljših plovil na trgu in vam svetovali pri izbiri. Za vsa vprašanja nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko 02 / 608 41 41.
Poskrbeli bomo, da bo vaša izkušnja z nakupom plovila, opreme ali s servisom čim bolj prijetna in enostavna.

Rok Kociper, lastnik